Webshop verkopen

Uw webshop verkopen?

webshop verkopenProfessionele en efficiënte ondersteuning bij de verkoop van uw webshop. Mijn doel is het verkrijgen van een zo hoog mogelijk prijs voor uw bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring in de e-commerce branche en een gigantisch netwerk kan ik u efficiënt en professioneel helpen wij de verkoop van uw webshop.

  • Zo hoog mogelijke verkoopprijs
  • Geen verkoop = geen kosten
  • Ruime strategische ervaring
  • Zeer groot e-commerce netwerk

webshop verkoop ondersteuningAllereerst begin ik met de waarde van uw webshop te bepalen. Vervolgens maken we het verkoopprofiel van uw webshop op, om deze binnen mijn netwerk en verschillende verkoopsites te plaatsen.

Na het opstellen van het verkoopprofiel van uw webshop wordt er een verkoopmemorandum opgesteld, dit is in feite de ‘brochure’ van uw te verkopen webshop / bedrijf. Aan de hand van het verkoopprofiel zet ik uw webshop op verschillende platformen in de etalage. Daarnaast zal ik uw webshop aanbieden in mijn netwerk.

Ongeacht de reden, ik kan u professioneel en efficiënt helpen bij de verkoop van uw webwinkel. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en bespreken we de mogelijkheden. In het stappenplan webshop verkopen leest u alles over hoe we te werk gaan. Neem contact op voor meer informatie.

Twijfelt u uw webshop wel moet verkopen?

Laten we vrijblijvend een kop koffie drinken om uw voors en tegens door te spreken. Ik kan samen met u kijken naar het potentieel van uw webshop en het toekomst perspectief. Daarnaast kan uw webshop binnen relatief tijdsbestek veel meer waard worden.

 

webwinkel verkopenVeel gestelde vragen bij het verkopen van een webshop:

1. Hoe lang duurt het webshop verkoop traject?

antwoord: Dit is sterk afhankelijk van de aanwezige data. Indien de resultaten goed gemeten worden evenals de Analytics gegevens, dan kan het voortraject binnen vier tot acht weken afgerond worden.
De verkoop zelf is sterk afhankelijk van de ‘aantrekkelijkheid’ van uw bedrijf. Indien hetgeen aangeboden attractief is met een goede prijssetting, dan kan het erg snel gaan. De trajecten die ik begeleid lopen tussen de 3 en 12 maanden normaliter.

2. Wat moet ik zelf doen?
antwoord: In essentie kan ik met mijn team het overgrote deel van het traject doen. Het financiële hoofdstuk zal door (een/uw eigen) accountant gedaan moeten worden.

3. Kunnen jullie ook de onderhandeling voeren?
antwoord: Ja, van het overgrote deel van de trajecten waarbij wij betrokken zijn, voeren wij ook de onderhandelingen.

4. Kan de verkoop van mijn webshop volledig anoniem?
antwoord: Elk traject gebeurd 100% anoniem, om de verkoper en de koper te beschermen, worden nooit gegevens openbaar gemaakt. Om deze reden hebben wij (voor ons helaas) ook geen referenties of portfolio.

5. Wat zijn de kosten voor de verkoop van een webshop?
antwoord: Het is een tweeledig traject, allereerst de voorbereiding tot het te koop aanbieden. Vervolgens de daadwerkelijke verkoop. De voorbereiding kent afhankelijk van de hoeveelheid werk een kleine aanloopinvestering en het vervolgtraject een commissie.