Magento

Indien u een Magento webshop wilt laten bouwen, laten verbeteren, optimaliseren of de online marketing beter laten renderen? Dan kan ik u helpen het maximale rendement te behalen uit uw e-commerce inspanningen.

Direct naar Magento webshop informatie
Direct naar Magento SEO

Magento informatie:

Magento is een zogenaamd open source (gratis te gebruiken) e-commerce-platform geschreven in de programmeertaal PHP. Er is naast een gratis versie ook een betaalde (Enterprise) versie. Het is het populairste webwinkel systeem van de afgelopen jaren (peildatum 2017) in Nederland.

De software werd ontwikkeld in samenwerking met vrijwilligers en steun van Varien Inc. (nu Magento Inc.). Varien publiceerde de eerste versie op 31 maart 2008. Roy Rubin, voormalig CEO van Varien, verkocht later een groot deel van het bedrijf aan eBay.

De mogelijkheden die het systeem biedt en de talloze koppelingen met alle bekende boekhoudpakketten zorgen ervoor dat het toegankelijk en betaalbaar is.

Magento versie 2

Magento 2.0 werd in november van 2015 uitgebracht. Een dik jaar later zijn de belangrijkste bugs en problemen opgelost en zijn de vele koppelingen allemaal up-to-date. De verwachting is dan ook dat gedurende 2017 webshops geüpgraded zullen worden naar de nieuwste versies 2.x.x

De belangrijkste verbeteringen ten opzichte van de eerste editie is vereenvoudiging van navigatie evenals marketing optimalisatie. Echter is de ervaring die ik heb dat je ook met deze verbeterde versie plugins nodig zult blijven houden om je Magento SEO en conversie verbeteringen optimaal te houden.