Magento webshop

Meer succes met Magento? Overweegt u een Magento webshop te laten bouwen, wilt u uw huidige webshop verbeteren of is het resultaat van de Magento marketing niet naar wens? Ik ondersteun graag om het maximale uit uw (toekomstige) Magento webshop te halen.

Magento webshop laten bouwen

Magento webshop De markt in Nederland kent anno 2017 honderden ontwikkelaars van Magento webshops. Van een pitters tot gerenoveerde internetbureaus met meer dan 100 man in dienst. Hoe maak je nu een keuze? Het voordeel is dat ik zelf niet bouw, ik geef puur onafhankelijk advies.

Mijn doel is om met een optimaal rendement een zo goed mogelijke Magento webshop te laten ontwikkelen. Verder op deze pagina heb ik een stappenplan uitgeschreven over welk pad gevold moet worden voor het ultieme eindresultaat.

Ik maak in samenspraak met de opdrachtgevende persoon/ organisatie een plan van aanpak evenals de strategie en match u met de juiste bouwer. Met mijn grote netwerk en de vele ervaring in ontwikkel trajecten is de juiste keuze daarom beter onderbouwd te maken dan voor een organisatie die dit zonder deze kennis moet doen.

Magento webshop optimalisatie

Is uw webshop aan een upgrade toe of is de ontwikkelaar van uw Magento webshop niet goed genoeg? Ook buiten de nieuwbouw om heb ik veel ervaring in deze trajecten.

Helaas is er in de grote markt van ontwikkelaars een wildgroei van partijen die ‘maar wat doen’. Dit is uitermate spijtig voor u, evenals voor de welwillende Magento bouwers. Graag help ik u bij de keuze voor een goede Magento ontwikkelaar die uw e-commerce project op een (veel) hoger plan trekt.

Magento webshop marketing

Of het nu gaat om Magento SEO,de strategie of de inzet van Google AdWords, ik kan u hiermee verder helpen.  In tegenstelling tot de ontwikkeling van een Magento webshop of de optimalisatie van de techniek, e-commerce marketing kan ik u zelf met mijn team wel in ondersteunen.

Ikzelf met (met mijn bedrijf Evoworks) gevestigd in Arnhem. Dus bent u op zoek naar een Magento specialist in Arnhem, bel dan direct 085-2100-818 wij helpen u direct verder. Overigens zitten onze klanten verspreid over geheel Nederland en België.

Wat komt er kijken bij een goede Magneto webshop?

Een succesvolle, winstgevende webshop moet voldoen aan veel eisen, allereerste moet duidelijk zijn wat de doelstellingen zijn van het e-commerce traject.

Voorbereidingen voor de (her-)ontwikkeling van een Magento webshop

Magento webwinkel We maken een plan van aanpak om efficiënt te werk te gaan en het maximale te halen uit de investeringen, hierin komen de volgende zaken aan bod:

 • doelstellingen
 • stakeholders
 • wie is onze doelgroep
 • concurrentie
 • budget
 • koppelingen met bijvoorbeeld het boekhoudsysteem
 • overige wensen

Als het plan van aanpak klaar is, kunnen we op basis hiervan een plan van eisen opstellen. Op van basis van dit plan van eisen maken we een voorselectie van Magento webshop ontwikkelaars en hebben wij een long list.

Selectie Magento webshop ontwikkelaar

Een keuze maken uit de honderden aanbieders van Magento ontwikkeling is lastig genoeg. Kies voor een Nederlandse partij, overweeg je een buitenlandse ontwikkelaar die goedkoper is maar is het uiteindelijk geen duurkoop? Een aantal belangrijke zaken waar rekening gehouden moet worden bij de keuze voor de nieuwe e-commerce partner:

 • Certificering ontwikkelaars
 • Certificering bedrijf (partner status)
 • Ervaring met Magento (aantoonbaar)
 • Ervaring met de benodigde koppelingen (cruciaal)
 • Referenties (relevant)
 • Tarieven
 • Beschikbaarheid
 • Financiele gezondheid

Met bovenstaande lijst is er al veel werk te doen, daarom moet er ook niet gekozen worden om met meer dan 6 op een long list en 2 tot maximaal 3 Magento webshop bouwers het traject in te gaan.

Mijn Magento webshop is gebouwd en nu?

Een Magento webshop heeft onderhoud nodig waaronder safety pathes, om veiligheidslekken te dichten. Daarnaast is het van belang om te ervoor te zorgen dat de webshop geoptimaliseerd wordt voor betere Magento seo resultaten evenals conversie prestaties en performance. Afhankelijk van de  complexiteit moet er gekeken worden  naar de benodigde budgetten in een percentage van de omzet. Hiermee komt uniet voor verrassingen te staan.

Welke versie Magento webshop moet ik hebben?

De benodigde versie is voor namelijk afhankelijk van de koppelingen en de verdere wensen. Minder complexe webshop kunnen al gebouwd worden in de nieuwere versies vanaf 2.1. Complexere webshops met meer eisen aan bijvoorbeeld koppelingen zijn afhankelijk van de leveranciers. Zijn deze allemaal goed bijgewerkt en doorgetest, ervaring leert dat er absoluut heen risico’s genomen moet worden met webshop met een stabiele omzet naar een omgeving die nog niet volledig is doorgetest. Wil je geen risico nemen, overleg dan heel goed welke versie het beste is in uw geval.

externe interessante Magento webshop informatie:

Dutchento de Nederlandse Magento community

Magento website

Hoe ziet een ontwikkel traject van een Magento webshop er uit?

Een ontwikkeltraject kan simpel of complex worden. Is er sprake van een webshop die volledig nieuw ontwikkeld wordt zonder dat er sprake is van een specifieke huisstijl kan een gemodificeerde of zelfs standaard template voldoen. Dan kan een Magento webshop voor een klein budget ontwikkeld worden. Is er sprake van een overgang van een oude webshop naar een nieuwe Magento met bestaande omzet, dan raad ik de volgende stappen aan op weg naar uw nieuwe E-commerce platform:

 1. Checklist nieuwe Magento webshopPlan van eisen
 2. Plan van aanpak
 3. Project planning in overleg met alle stakeholders
 4. Wireframes van alle belangrijke pagina’s
 5. Ontwerpen op basis van de wireframes
 6. Ontwikkeling op development server
 7. Testen webshop en koppelingen
 8. Voorbereidingen van oude naar nieuwe webshop (bijvoorbeeld de redirects)
 9. Livegang nieuwe webshop
 10. Controle van alle pagina’s en koppelingen op juistheid